Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Familien Thiim på Nürburgring - III

24 Hours 
24/05/08 

Nicki oplevede mareridt med 250 km/t på Nürburgring
Trods de tidligere rapporterede problemer og de bange anelser i teamet med den sorte Nissan lykkedes det faktisk at holde bilen kørende. Vincent Vosse overlod rattet til Nicki, der meget hurtigt begyndte at køre hurtige tider.
 

Intet varer dog evigt, og der opstod problemer med venstre forhjul, som nødvendiggjorde et pitstop af en times varighed for blandt andet at udskifte forhjulslejet. Derefter var det tilbage på banen og forsøge at køre stabile tider, som i det lange løb ville bringe bilen frem i klassementet.

Problemerne med forhjulet har formodentlig været alvorligere end antaget, for desværre brød venstre forhjulsophæng totalt sammen på en af de strækninger, hvor hastigheden ligger omkring 250 km/t.

- Det er en mareridtsoplevelse, når man mister kontrollen over sin bil med den fart. Så er man ikke mere chauffør, men bare passager i en blikdåse som naturkræfternes bestemmer over, fortæller Kurt Thiim over telefonen.

- Selvfølgelig kender vi begge to risikoen ved sporten og jeg har da også selv prøvet den slags, men det er noget helt andet at stå udenfor og høre meldingerne i radioen. Heldigvis skete der ikke noget med ham og nu har man stillet bilen til side og sagt stop.

Kurts bil er nu kommet ind i en stabil gænge, og det forventes at de lange, kølige nattetimer kan bruges til at køre gode omgangstider og på den måde arbejde sig frem i feltet.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  • Nürburgring
  •