Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Familien Thiim på Nürburgring - II

24 Hours 
24/05/08 

Starten på 24-timers løb præget af problemer
Så er starten gået til 24 timers strabadserende race på Nürburgring. Efter de første par timers kørsel må man konstatere, at de to Nissan 350 med hver sin Thiim ved rattet er tynget af problemer.
 

Kurt Thiim skulle køre det første stint i den hvide Nissan, men blev efter nogle få omgange tvunget i pit på grund af benzindampe.

- Jeg var totalt groggy af benzindampe og udstødningsgas, så jeg måtte ind og have lidt frisk luft, mens mekanikerne ledte efter fejlen. Det var en revne i et rør til indsprøjtningsanlægget, som sendte benzindampe direkte ind til mig. Det kostede os femten minutter i pitten.

Den sorte bil har tilsyneladende også sine egne problemer at kæmpe med. Vincent Vosse kommer jævnligt i pit, hvor man kæmper med at løse et problem med udsættere. Problemet er størst i femte og sjette gear, og de første gæt er en defekt sensor på krumtapakslen. Forhåbentlig finder man en måde at omgå sensoren, så bilen kan fortsætte, da en udskiftning af sensoren ikke er mulig indenfor en realistisk tidsramme. Hvis bilen ikke kan bringes til at køre stabilt, er det tvivlsomt om Nicki kommer ud at køre.

- Jeg er skuffet over, at bilerne ikke kan holde til mere end et par timers kørsel. Det er jo ikke første gang vi stiller op til langdistanceløb, så teamet er ikke ukendt med kravene til materiellet. Hvis vi ikke får flere problemer med den hvide Nissan, så kan den godt køres hjem til en god placering.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  • Nürburgring
  •