Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Rally i Horsens

Rally Sprint 
25/05/08 

Nu opstår den store dag snart for HORSENS AUTOMOBIL & MOTOR KLUB nemlig den 31. Maj. hvor der skal afvikles DM 2 i rally. Det er nu 15 år siden HAMK sidst havde et stort arrangement. Men så var der et par meget kvikke hoveder, der gik sammen og de ville prøve at lave et DM. Men hurtigt tog det ene ord det andet, så hvorfor ikke lave et RALLY SPRINT samme dag.
 

Som sagt så gjort
Det koster en del at lave et så stor arrangement, ikke mindst for Mie Petersen og Ib Kragh, som har været de bærende kræfter, en stor tak til dem for det store arbejde de har lavet, ellers ville der nok vare længe inden der kom et DM til Horsens og omegn. Og jeg tror deres kolleger og familier glæder sig til det er overstået, så de kan få lidt mere tid til dem.

Store flotte præmier til Rally Sprint
Det bliver en god dag for dem, som skal køre Rally Sprint. Da det er en god og til dels velkendt bane, ved Triax i Hornsyld som igen har lagt plads til. Der er store flotte præmier til alle klassevinder.

Husk også at besøg tombolaen hvor der er præmier for over 50.000,- kr. og Ib Kragh´s Rallysimulator som vil være at finde på service pladsen. .

Knud Nielsen


Læs mere om:
  • Horsens
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: