Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

To flotte andenpladser til Kevin Magnussen

ADAC
Formel Masters 

25/05/08 

Kevin Magnussen leverede en toppræstation, da han lørdag kørte to afdelinger for hollandske Van Amersfoort Racing i Formel ADAC Masters powered by Volkswagen på Nürburgring i Tyskland. De to afdelinger var Kevin Magnussens første billøb i udlandet og kun hans femte og sjette løb nogensinde, men allerede fra start imponerede Kevin teamet og tilskuerne.
 

De øvrige kørere i de 23 biler store felt, havde erfaring fra de første afdelinger af mesterskabet, ligesom de alle havde testet på den tyske Grand Prix bane forud for løbet. Alligevel satte Kevin Magnussen anden hurtigste tid i første træning og kvalificerede sig efterfølgende som nummer syv og to i de to kvalifikationer, der dannede startopstillingen til lørdagens to løb.

I første løb lavede Kevin fra syvende startplacering en fantastisk start og var treer efter første sving. Han fik overhalet toeren senere på første omgang og satte efter den førende, der desværre allerede havde opbygget et hul. Selvom Kevin Magnussen satte hurtigste omgang undervejs, lykkedes det ham desværre ikke at komme tæt nok på den førende til at forsøge en overhaling, men den flotte andenplads var til gengæld aldrig truet.

I andet løb fik Kevin, fra sin startposition som nummer to, igen en flot start og var tæt på at tage føringen, men kom ikke forbi. Desværre havde den førende fundet lidt mere fart i bilen, men Kevin fulgte flot med, men måtte i mål se sig slået med kun 3 sekunder, men kunne glæde sig over en sikker andenplads, hvor han var mere end 8 sekunder foran nærmeste forfølger.

Efter den imponerende præstation er Kevin Magnussen af Team Van Amersfoort Racing blevet bedt om at blive på Nürburgring, for at hjælpe teamet med en test på banen mandag. En flot cadeau af teamet, der dermed mener at de kan lære mere om bilen ud fra de informationer og input Kevin kan give.

Til trods for den flotte debut i formelklassen var Kevin Magnussen lidt skuffet efter de to løb. ”Jeg må indrømme, at det er lidt svært at være 100% tilfreds lige nu. Da jeg kom herned havde jeg forventninger om en top 5 placering, men efter at jeg var hurtigst fra start i første træning skruede jeg forventningerne op. Jeg troede virkelig, jeg kunne vinde og havde jeg haft en bedre startplacering i løb et, så tror jeg også jeg kunne have vundet der, men ham der vandt, havde desværre fundet lidt mere fart i bilen til løb to. Jeg er dog godt klar over, at når jeg ser lidt anderledes på tingene, så er det rigtig godt med to andenpladser og det at teamet har bedt mig om at teste for dem på mandag, må betyde at jeg har gjort det godt. Det er jo noget, andre kørere betaler dem for at få lov til”.

Jesper Carlsen, fra Kevins danske Formel Ford team og selv tidligere racerkører, følger Kevin i Tyskland på nærmeste hold og var ikke sen til at rose Kevins præstation. ”Det er rigtig, rigtig flot. Det er f….. i orden” sagde en glad Jesper Carlsen efter de to løb. ”Kevin er skuffet lige nu, men det vil man være, hvis man har en mentalitet som Kevins, hvor det kun er sejre der tæller. Men han har afleveret et super visitkort hos teamet, som allerede har bedt ham om at blive og teste, og alene det, viser at Kevin har leveret en perfekt indsats. Alle andre havde kørt løb i bilerne tidligere og de havde alle testet på banen, så at Kevin sammen med vinderen får de andre til at ligne statister er altså forbandet godt”.


Læs alt om ADAC Formel Masters løbet på Nürburgring.
Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Nürburgring
  • 24/05/08 - Nürburgring - ADAC Formel Masters
  •