Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Familien Thiim på Nürburgring - I

24 Hours 
24/05/08 

Nicki’s første tur i Nissan
Sent fredag aften kom den første melding fra Nürburgring, hvor familien Thiim i denne weekend deltager i et 24-timers løb.
 

Kurt Thiim havde været på banen i løbet af dagen i den hvide Nissan 350Z og sat en tid, der ville række til en startplacering som nummer 38 generelt. Den sorte Nissan, som Nicki skal køre, var hele dagen optaget af Vincent Vosse fra Belgien, som trods de 100 hk mere måtte nøjes med en placering 17 pladser bag Kurt.

Træningen på Nürburgring er opdelt i dagtræning og aftentræning, så kørerne også får mulighed for at prøve banen i mørke. Kurt var igen på banen, men kunne ikke forbedre sin tid, der nu ville placere ham som nummer 44 i startrækken.

- Det var lidt spændende her til aften, fordi det var første gang Nicki skulle prøve at køre Nissan’en. Bilen er højrestyret og han skulle ud på banen i mørke og med meget trafik, så jeg regnede med, at han ville køre omtrent samme tid som mig. Nu har jeg lige været forbi pitten, og så er han ti sekunder hurtigere end min bedste tid! Jeg er både rystet og enormt stolt – jeg ved godt hvad der kræves for at køre den slags tider på banen i mørke, og det er ikke kun et spørgsmål om motorkraft.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  • Nürburgring
  •