Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Kevin Magnussen slægter sin hurtige far på

ADAC
Formel Masters 

24/05/08 

- i motorsport
Ved kvalifikationen fredag forud for løbet lørdag på Nürburgring i Tyskland, satte Kevin Magnussen næsthurtigste kvalifikationstid i klassen Formula Adac-masters, der køres i special Formel 3 racere med VW teknik. Det er første gang nogensinde, Kevin Magnussen er med som deltager i klassen.
 

Løbet er kommet i stand som en foreløbig engangsforestilling gennem en henvendelse fra det hollandske Van Amersfoort team, der i sin tid også stod bag ved Jos Verstappen i hans tidlige karriere.

Men mon ikke, vi kommer til at se mere til den "nye Magnussen" i denne klasse, der også har stor opmærksomhed fra VW motorsports chef, Kris Nissen.

Formel Masters løbet køres som en del af weekendens løbsprogram på Nürburgring, hvor det berømte 24 timers løb for standardvogne også afvikles på den 23 kilometer lange "Die grüne Hölle" bane.
Kevin Magnussen og hans unge konkurrenter nøjes dog med den korte GP version af banen.

Søren Christensen

Læs alt om Kevin Magnussens weekend på Nürburgring.
Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Nürburgring
  • 24/05/08 - Nürburgring - ADAC Formel Masters
  •