Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Kevin Magnussen fortsætter de gode takter

ADAC
Formel Masters 

23/05/08 

Kevin Magnussen fortsatte de gode takter fra torsdagens træning, da der sent fredag blev afviklet to kvalifikationer på Nürburgring til lørdagens to løb i Formel ADAC Masters. Efter problemer med bilen balance i første kvalifikation, hvor Kevin Magnussen fik syvende bedste tid, gik det bedre i anden kvalifikation, hvor Kevin satte anden bedste tid i det 23 biler store felt.
 

”Første kvalifikation gik ikke helt som jeg havde forventet. Jeg havde slet ikke samme balance i bilen som dagen før og kunne ikke presse den nok. Der var 10 minutters pause mellem de to kvalifikationer og der kunne vi kunne nå at få fronten lidt længere ned, det gjorde bilen lidt bedre og jeg kunne køre stærkere i anden kvalifikation. Desværre fik jeg ikke udnyttet de nye dæk optimalt. Det er meget forskelligt, hvordan nye dæk skal udnyttes og jeg kørte tilsyneladende for hurtigt for tidligt, til at udnytte dem optimalt, men det er jo den slags, der kommer med erfaring. Men jeg er klar til i morgen og glæder mig til at køre ræs” fortæller Kevin Magnussen, der stiller til start for det hollandske Van Amersfoort Racing.

Jesper Carlsen, fra Kevins danske Formel Ford team og selv tidligere racerkører, følger Kevin i Tyskland og er imponeret.
”Det er stort det her” siger Jesper Carlsen og fortsætter. ”Der er så meget talent, at jeg må indrømme, at jeg faktisk troede på, at Kevin kunne få Pole Position, selvom det er første gang i den biltype og første gang på banen. Han imponere i den grad teamet og jeg glæder mig til at følge ham i løbene i morgen. Han er så hurtig og konstant over flere omgange, så jeg tror godt, at han kan gå ud og levere et sensationelt resultat” siger Jesper Carlsen.

Kevin Magnussen kører de to Formel ADAC Masters løb lørdag kl. 8 og kl. 11.15.


Læs alt om ADAC Formel Masters løbet på Nürburgring.
Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Van Amersfoort Racing
  • Nürburgring
  • 24/05/08 - Nürburgring - ADAC Formel Masters
  •