Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Hård start for GRC Racing på Nürburgring

24H Series 
23/05/08 

GRC Racing fik den værst tænkelige start på dette års maraton på Nürburgring. På 4. runde blev bilen hen ved 40 cm. kortere (igen), og der er nu en lang dag foran teamet!
 

Resultat af det første kvalifikationspas på Nürbergring fredag formiddag.
”Vi fik kørt 4 omgange på den 25 km. lange Nordsløjfe, med en bedste tid på godt 10:22. Det placerer os i øjeblikket på en alt for dårlig nr. 105 samlet, dog 3. Hurtigste tid i klassen og den bedste tid sat af en BMW 120d”, fortæller Teamchef Jan Kalmar fra Nürburgring.


(Foto: Sarah Kalmar - GRC Racing)

”På sidste omgang var Stuart uheldig at komme i kambolage med en af top Porscherne og derefter lige i autoværnet i Brünchenkurven ca. 7. Km. før pitten, bilen kunne kører med havde ødelagt køleren og nu er der chance for vi skal skifte motor pga. overophedning”.


(Foto: Sarah Kalmar - GRC Racing)

” I øjeblikket har vi en bil uden front og motor stående i pitten, og stafetter ude i det meste af Sydtyskland og Østfrankrig for at hente reservedele. Men vi har bestemt ingen planer om at give op, og uanset hvor urealistisk det kan lyde er vi fuldstændig overbevist om, at vi er klar til det andet kvalifikationspas”, forsikrer Jan Kalmar.


(Foto: Sarah Kalmar - GRC Racing)

Anden kvalifikationspas finder sted i aften fra kl. 19.35 og er planlagt til at vare næsten 4 timer. GRC Racings løb kan følges på teamets hjemmeside.

GRC Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC
  • Nürburgring
  •