Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Nürburgring - 1. fri træning

24 Hours 
23/05/08 

36. ADAC Zürich 24 Hours Race at Nuerburgring
Forberedelserne til weekendens 24-timers løb på den gamle Nürburgring - Nordsløjfen - er i fuld gang, den første fri træning er netop kørt, og her klarede de danske deltager sig ganske pænt.
 

Bedste placerede danske kører var Kurt Thiim, der i Nissan 350Z (#65) sin sluttede på en generel 65. plads, samt på 7. pladsen i klasse SP6.


(Foto: Natascha Theisen)

Nicki Thiim der også kører i en Nissan 350Z (#66) denne weekend, sluttede på 54. pladsen, og på 9. pladsen i SP6 klassen.


(Foto: Natascha Theisen)

Honda Civic Type R (#130) køreren Mike Juul fra Team Mathol kom ind på 162 pladsen, hvilket rakte til en 12. plads i klasse SP3.


(Foto: Natascha Theisen)

GRC Racing trekløveret Jan Kalmar, Jacob Thomsen og Lauersen kørte den 103. hurtigste tid generelt i deres BMW 120d (#272), men var de danskere der klarede sig bedst inden for deres respektive klasser, da de sluttede på 3. pladsen S1 - og det til trods for et tur i autoværnet!


(Foto: Natascha Theisen)

Der køres endnu en fri træning i dag, den starter klokken 19:35 og slutter klokken 23:00, her får deltagerne chancen for at stifte bekendskab med Nordsløjfen i mørke.

Kilde: Natascha Theisen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  • Nürburgring
  •