Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Streetfire Racing får støtte af Peltor

Rally 
21/05/08 

Streetfire Racing har op til rallysæsonen 2008 fået en aftale med det svenske hjelm firma Peltor.
 

Peltor er et af de førende firmaer inden for motorsports hjelme og intercom anlæg, og har i øvrigt et kæmpe udvalg i sikkerhedshjelme og høreværn.

Peltor har frem til denne sæson udviklet en helt ny type hjelm, der er lavet af kelver og vejer derfor kun 1000g med intercom.


(Foto: Michael Iversen)

Peltor har frem til denne sæson valgt at støtte Streetfire Racing med et sponsorat, så makkerparret Klaus Hammer og Mark T. Smith kan køre med noget af det bedste udstyr der findes både hjelme og intercom af den nyeste type.

Patrik Anderson fra Peltor: Vi syntes rigtig godt om Streetfire Racing og deres nye koncept, vi ser det som en klar fordel m.h.t. markedsføring og eksponering at Streetfire bakker op om dette team. Vi mener at de vil eksponere vores hjelme på en rigtig god måde, og ser meget frem til at være en del at Streetfire Racing.

Teamchef Peter Ackermann: Vi er meget tilfredse med denne aftale. Sikkerheden skal være i top, og for os bliver det ikke bedre end at køre med hjelm og intercom fra Peltor. Det betyder rigtig meget at et firma som Peltor, der er med fremme i hele verden på de højeste niveauer i alle dele af motorsports verden, også har valgt at hjælpe os. Vi er især glade for at Peltor kan se fordelen ved at være en del vores koncept, og vi mener da også at vi kan sørge for en god eksponering til Peltor.


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS