Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Selvmål?

Danish
Touringcar
Challenge 

22/05/08 

I weekendens DTC-afdeling på Ring Djursland skete noget, som ikke bør ske; nemlig forsætlig nærkontakt mellem to biler – eller på godt dansk direkte påkørsel. Den slags straffes ikke bare på offentlig vej, men også på racerbanerne.
 

Denne gang gik det ud over Henrik Lundgaard, som først blev sat på tværs på vej op fra skoven og da det lykkedes ham at redde situationen uden tab af placering fik han et drøn mere som sendte ham ud gennem sandfanget på vej ind på langsiden. Heldigvis fik han igen reddet situationen, og nemesis trak den aggressive kører med ud i sandet.

Vi har ikke noget problem med at acceptere race incidents for det er den slags hændelser der sker, når man kører hurtigt og tæt. Men direkte påkørsler på risikofyldte steder er fuldstændig utilstedeligt – det risikerer ikke bare at koste et team en ny bil, men risikoen for personskader burde få enhver kører til at tænke sig om.

Vi valgte fra teamet ikke at gøre noget ved sagen, da dommerne prompte idømte den formastelige en tidsstraf, og så skulle den sag være ude af verden. Nu kan vi så noget overraskede konstatere, at Martin Jensen fra Den Blå Avis har valgt at nedlægge en protest mod Henrik Lundgaard.

Vi tager det egentlig ganske roligt, fordi videooptagelsen fra Michael Outzens bil, som man kan se på chevroletmotorsportdanmark.dk under menupunktet ’Video’ meget klart viser, hvad der skete. Vi tager det også roligt, fordi det hele blev set af tre uafhængige flagposter og to DASU-officials, der stod ved flagposten på indersiden af det lange sving i skoven.

Faktisk synes vi, at det her ligner oplægget til et selvmål.

Chevrolet Motorsport Danmark

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Martin Jensen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Team Den Blå Avis
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •