Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Mange danske kørere på Nürburgring

24H Series 
21/05/08 

- til 24- timers løbet den kommende weekend
I dagene den 22. til 25. maj afholdes der et stort motorsports arrangement på Nürburgring, som krones med et 24-timers løb, hvor der er stor deltagelse.
 

24-timers løbet køres på den 'gamle' Nürburgring - Nordsløjfen - og der forventes omkring 230 biler til start, med kørere af mange forskellige nationaliteter, heriblandt selvfølgelig også danske.


Kurt Thiim er en gammek kending på Nürburgrings Nordsløjfe - Det grønne Helvede - som han denne weekend skal køre på i en Nissan.
(Foto: Natascha Theisen)

De meste kendte er nok Kurt og Nicki Thiim, der begge stiller op for Team RJN Motorsport, hvor de skal køre i Nissan 350Z.


Nicki Thiim får denne weekend debut i Nissan raceren.
(Foto: Natascha Theisen)

GRC Racing kommer til start i løbet med en BMW 120 D, der skal køres af Jan Kalmar og Jacob S. T. Thomsen, de to får norske S. S. Lauersen som tredje kører på bilen.


GRC Racings BMW 120d med blandt andet Jan Kalmar og Jacob S. T. Thomsen på kørerbesætningen.
(Foto: Natascha Theisen)

Mike Juul kommer på banen for Mathol Racing i en Honda Civic Type R, mens Holger Knutsen kører for Pistenclub e. V. i en BMW M 3.

Natascha Theisen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •