Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar Endurance Championship

Vellykket Radical debut

Sportscar Endurance
Championship 

16/05/08 

Søndagens første afdeling af den nye Danske serie, Sportscar Endurace Championship, tegnede til at blive en helt perfekt debut, både for bil og mandskab.
 

Efter hurtigste tid i tidtagningen, var vi sikret pole position i det ellers rutinerede felt.
Jan O Pedersen lagde ud med at køre den første time i et hæsblæsende tempo og overhalede flere af de andre kørere med en omgang, allerede efter den første time.


(Foto: Padborg Park)

Da Jan O. første gang skulle i pit for at tanke og overlade bilen til Jens Kristoffersen, sker der noget uforudset som kommer til at koste en ellers sikker føring, men teamet fik kæmpet sig tilbage i løbet og sluttede på en generel 6. plads.

Bilen bliver simpelthen så overophedet ved tankningen, at alt vandet render af bilen fortæller Jens Kristoffersen og fortsætter, ”men vi skal jo lære af vores fejl og da det var første gang mandskab og bil skulle i aktion, må man påregne lidt begyndervanskeligheder.”

Det Danske Radical importørteam ser nu frem til Padborg Park den 1. juni, hvor anden afdeling køres på Padborg Park. ”Nu er bil og team kørt til, så nu kan vi godt fjerne klodsen under speederen og give fuld gas på Padborg”, slutter en glad og tilfreds Jens Kristoffersen.

Skulle nogen være interesserede i at købe eller leje en Radical efter at havde set den i aktion, skal man være hjertelig velkommen til at kontakte Jens Kristoffersen på tlf. 25 13 24 24.

Jan O Motorsport

Rally Centeret
Jens Kristoffersen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •