Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Hård weekend på Ring Djursland

207 Spider Cup
DK 

21/05/08 

207 Spider Cup- for Team GoGo Vitesse
Endnu engang var det flotte solskinsdage der lagde rammen omkring denne raceweekend på RingDjursland. Pladsen i pit var noget trang, da en masse klasser jo var samlet til denne weekend.
 

Dog var det ikke en weekend der faldt ud til Team GoGo Vitesse´s fordel… konstante nye teknisk udfordringer på Spiderne gjorde, at Spiderne desværre tilbragte mere tid i pit end på banen. Til trods for en kæmpe indsats og med alle kræfter fra både Team Go Racing, Team GoGo Vitesse samt klassens tekniske konsulent Michél Zohar, så lykkedes det ikke at holde begge Spiders på banen hele weekenden.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den tid vi fik på banen
Allan Olsen i Spider nr. 33 havde dog en god lørdag på banen. Under træningen blev der leveret gode tider og konstant kørsel, og under tidtagningen, blev det til en fin placering til heat 1 som nr. 7.


(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2 skulle køres søndag, men blev desværre en kort fornøjelse for Allan. Allerede på opvarmingsomgangen viste Spiderens display flere forskellige fejl og bilen kunne ikke tage omdrejninger, så Allan måtte ind til siden, stoppe og genstarte for at komme videre rundt på banen til starten. Da starten skulle gå, fik Allan en god start, men atter med problemer, igen med lave omdrejninger og tekniske fejl og dette gjorde, at efter blot 2 omgange måtte Allan desværre udgå.


(Foto: Motorsporten.dk)

Johnny Vejlebo i Spider nr. 5 nåede at få 11 omgange på banen under træningen lørdag. Tekniske problemer med Spideren gjorde atter sit og satte nr. 5 ud af spillet, Johnny måtte pænt sætte Spideren ind i rabatten under træningen, en træning der ellers var startet rigtig godt og hvor Johnny lå med en placering i feltet som nr. 5.


(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre var det en større reparation der måtte til, for at få Johnny Spider klar til første heat. Eftersom Johnny ikke kunne deltage i tidtagningen, da Spideren var skilt ad på dette tidspunkt, så skulle Johnny starte som sidste mand i feltet, nemlig som nr. 12. Desværre blev det et kort heat 1 for Johnny, da Spideren blot efter 4 omgange slår ud med tekniske fejl og må udgå.(Foto: Motorsporten.dk)

Det er ingen tvivl om, at sådan en weekend som denne, giver et noget slukøret samlet team, og det er klart at sådan en weekend sætter sig, men kampgejsten for alle ”løverne” i Team GoGo Vitesse er intakt og de Castrol farvede Spiders vil atter være klar på banen til juni løbet.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Team Go Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •