Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Spænding før løbet

24H Series 
21/05/08 

Onsdag i sidste uge blev den officielle pressekonference for 24-timersløbet på Nürburgring afholdt i Düsseldorf. En af deltagerne i løbet er GRC Racing, der stiller op med Stewart Stjernholm, Jacob Thomsen, Matthias Hoffsümmer og Jan Kalmar i teamets BMW 120 D.
 

Flere stjerner som Heinz-Harald Frentzen og Frank Stippler var på plads på konferencen. Flere biler var endvidere fragtet til Düsseldorf for denne dag at blive præsenteret for pressen.

Det blev annonceret at GRC Racings operationelle partner, Schubert Motorsport stiller til start med en BMW 320d, der vil deltage i SP10-klassen for dieselbiler med WTCC-kørerne Jörg Müller og Augusto Farfus, samt Fredrik Ekblom og Stian Sørlie.Den nydekorerede BMW 120d – klar til kamp.
(Foto: GRC Racing)

Allerede mandag aften, 5 dage før løbet, var der folk på Nürburgring Nordsleife for at tage forskud på festen.

Nürburgring 24H trækker traditionelt mange nuværende og tidligere racer ikoner.

”Min testkørsel af en Volkswagen Golf i fire timers løbet gav mig en forsmag på hvad det vil sige at køre et langdistanceløb på Nürburgring. 24 timers løbet er sikkert endnu mere krævende. Jeg er glad for at jeg har tre stærke og professionelle team-kolleger - Hans, Giniel og Dieter – ved min side. Særligt Hans har sådan en fantastisk mængde af erfaring.” siger rally legenden Carlos Sainz om forberedelserne til de krævende 24 timer.

Løbet vil blive hans første 24 timers løb. Sainz og hans teamkammerater, Hans-Joachim Stuck, Giniel de Villiers og Dieter Depping, træner i øjeblik hårdt med den nye Volkswagen Scirocco for at få den optimeret til Det Grønne Helvede.

GRC Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •