Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Team World Wide Workers fik point med hjem

Super
Challenge 

23/05/08 

MC-Basen Super Challenge- fra weekendens "MC-Basen Super Challenge" løb på Ring Djursland
Flemming Zweidorff fra Drastrup ved Randers, fik det ikke helt til at spille i tidtagningen, men fik en startplacering som nummer 18 af 28 kørere. Til starten gik det rigtig rigtig godt, og han kørte sig ca 10 pladser op og lå 9'.
 

Men så styrtede #32 Steen Hansen på opløbet til mål-langsiden, lige foran Flemming der måtte undvige den flyvende R6', og måtte helt ud på glatbanen.. Han holdt heldigvis cyklen på hjul, men næsten hele feltet nåede så at passere inden han kom ind på banen igen. Og som om det ikke var nok, så sad tidsmåleren på den forkerte side af Flemming, så han ikke blev krediteret for den første omgang. Han fik hentet det meste af feltet, men kom aldrig op på den placering han havde inden Steens styrt.

Flemming synes at "Jeg havde en rigtig god weekend, selv om jeg sluttede lidt længre nede end planlagt. Havde en super god start i løb 1 så det var rigtig ærgelig med Steen Hansen's styrt, men det er jo hvad der sker i motorsport."


#54 Flemming Zweidorff, Team World Wide Workers.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Så han kom i mål som nr. 20 i løb 1. (efter at resultatet blev korrigeret for turen på den forkerte side af tidsmåleren.)


#54 Flemming Zweidorff, Team World Wide Workers.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Løb nr 2 søndag eftermiddag gik bedre hvor han startede som nr 20., og fik en rimelig start, og fik kørt sig 5 pladser op, kørte ny personlig bedste tid på 51,72 og sluttede på en flot 15. plads - og høstede hermed det første point!!

Team-Wannabe.dk
Helle Asbjørnsdatter


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •