Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Tilfreds teamchef

Super
Challenge 

22/05/08 

MC-Basen Super ChallengeSom teamchef i Team Vallø, er jeg en meget tilfreds mand, i 2. afdeling har vi samlet 4 sølv og 1 bronze.
 

Thomas Harding høster ind til teamet, og er ved at falde til i teamet, vi er mægtig glade for Thomas, ikke bare for hans præstationer på banen, men også som menneske, han tilfører teamet meget positivt.


(Foto: Kai Gustafson / IT-Foto)

Personligt, ser det lidt anderledes ud for vores kører, Ronnie Ourø, han har siden træningen i Cartegena haft problemmer med starterne og har det stadigvæk. Det er koblingen der driller, vi kan ikke lave starter over 5000 omdrejninger, uden at den enten tager fat eller slipper, og det er en katastofe for Ronnie.
Vi er nu så trætte af problemmet, at vi helmer ikke før vi har løst problemmet, og det gør vi!!!

Ronnie Ourø er kanon glad for sin CBR1000RR, og får han løst koblingsproblemmet, får vi en helt anden Ronnie at se derude.

Vallø Racing Team
Teamchef Jan Mandelid


Læs mere om:
  • Ronnie Ourø
  • Thomas Harding Nielsen
  • Ring Djursland
  •