Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Allerede løb i udlandet for Kevin Magnussen

ADAC
Formel Masters 

19/05/08 

Kevin Magnussens imponerende debut i bilklasserne, hvor han har vundet fire ud af fire løb i det danske Formel Ford mesterskab, har nu givet genlyd uden for landets grænser.
 

Kevin Magnussen er inviteret af det hollandske team Van Amersfoort Racing til at teste og køre en formel bil fra serien Formula ADAC Masters powered by Volkswagen, der har den danske VW motorsportschef Kris Nissen som en af grundlæggerne. Bilen, der minder om en Formel 3 racer, har en 1,6 liter VW motor med 145 HK. Kevin tester for første gang allerede i morgen, tirsdag den 20. maj på den hollandske Zandvoort bane og den test følges op af yderligere to dages test torsdag og fredag på Nürburgring, inden Kevin får sin debut i serien allerede på lørdag den 24. maj, hvor han skal køre to løb af ca. 30 minutters varighed.


Kevin Magnussens sejre i Formel Ford har nu givet ham chancen i udlandet.
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg glæder mig helt vildt” fortæller Kevin Magnussen. ”Det bliver vildt sjovt og vildt spændende. Det er noget andet at teste en formel bil med vinger end den Formel Ford jeg kører nu, men jeg er helt klar til udfordringen og oplevelsen. Aftalen gælder kun for denne test og dette løb, så der er ikke noget med, at jeg skal ud og præstere et eller andet for at få yderligere tid i bilen, så jeg føler ikke, at der er noget pres på mig fra den side - det største pres kommer alligevel fra mig selv.”


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Nürburgring
  •