Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ad-Racings første løb i Clio Cup på Ring Djursland

Clio Cup - DK 
20/05/08 

Clio CupSally på podiet i Clio Cuppen
Sally ender på en flot tredjeplads efter flere Stop and Go's i weekendens første løb på Ring Djursland.
 

Det var et actionpræget første løb for Ad-Racings fire Renault Clio'er på den kuperede bane på Ring Djursland. Tre af de fire biler kom til start, hvorimod Martin Frederiksen måtte se sig slået af en defekt benzinpumpe, og blev efterladt i pitten da starten gik.

Flere biler måtte under løbet se sig straffet for både at tyvstarte og skubbe. En af de implicerede blev desværre Ad-Racings Réne Hoff, der endte i gruset ca. midtvejs i løbet.

De mange straffe, der blev udmyntet i Stop and Go's udnyttede Martin Sally og endte, efter at havde startet på en 7. plads, som en flot nummer 3 i tiden 12:33,662. En af Sallys egne forklaringer på succesen var med hans egne ord at:
“Mekanikeren havde sat bilen rigtig godt op.”


(Foto: Motorsporten.dk)

Men også en stor portion dygtighed og talent, må være kodeordet for den unge Sallys præstation, og forventningerne er nu blevet endnu større til den debuterende Clio Cup kører.

Kent Bernstoff der stadig udvikler sin kørerstil, var tilfreds med at han gennemførte løbet, på trods af flere tekniske og opsætningsmæssige problemer.

Det entusiastiske teamwork blandt Ad-Racings teammedlemmer er dog endelig ved at give pote og med søndagens tredje plads har Sally skabt Ad-Racing største sejr til dato.

Ad-Racing


Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •