Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup

Zylauv fortsat i spidsen

207 Spider Cup 
21/05/08 

- af Peugeot Spider Cup
Efter weekendens to løb i Peugeot Spider Cup er 20-årige Søren Zylauv fortsat i spidsen af mesterskabet. Med to tredjepladser på Ring Djursland i den nye racerklasse holder Holsted-køreren fast i toppen.
 

Team Den Blå Avis-køreren bragte sig for alvor i spil til mesterskabet efter sejren i det fire timer lange løb for en uge siden. Med tredjepladsen i lørdagens løb skød Zylauv i front af mesterskabet, da David Falch samtidig sluttede længere tilbage i rækkerne. Til søndagens løb var målet for Zylauv mindst en andenplads og en fortsat mesterskabsføring.


(Foto: Kim Igel)

- Jeg fik desværre en fejl i mit gearskifte allerede på første omgang, hvor jeg var oppe på en andenplads. Det betød, at jeg ikke kunne geare ned, når jeg ville, hvilket kostede mig en del tid. Det er super ærgerligt, for jeg havde virkelig fart i bilen i denne weekend, og jeg skulle bare have udbygget føringen, siger Søren Zylauv.

I stedet for at udbygge føringen må Holsted-køreren nu dele den med Tommy Schröter. De to kørere har hver 74 point.

Team Den Blå Avis’ anden kører i Peugeot Spider Cup, Mik Kerchlango, kunne hente en sjette- og en syvendeplads hjem i de to løb.


(Foto: Kim Igel)

- Jeg er godt tilfreds med weekenden, jeg har fået samlet gode point og har holdt mig væk fra buler og skrammer. Jeg har også fundet lidt mere fart i forhold til sidst vi kørte, men jeg mangler endnu lidt, siger Mik Kerchlango.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Mik Rupert Kerchlango
  • Søren Zylauv
  • Team Den Blå Avis
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •