Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Konstant udvikling for DTC-debutant

DTC Cup 
21/05/08 

For DTC-debutanten Jacob Ludvigsen, der denne weekend har været stand-in for Jan Magnussen, har det været en weekend med konstant udvikling. En 16. plads i første løb, en 13. plads i andet løb og udgået i finaleløbet på vej mod endnu en 13. plads er facit for den unge kører.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

- Det har været en fantastisk sjov weekend, og en virkelig stor mulighed for mig at få lov at køre dette løb. Det har været så godt, fordi vi konstant har fundet fart og til sidst var ganske godt med. Så er det bare ærgerligt på sidste omgang, hvor Peter Ager kører mig af banen, selvom der ikke var plads til ham i svinget, siger Jacob Ludvigsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

- Team Den Blå Avis’ BMW er en fantastisk bil at køre, og teamet har været rigtig gode til at sætte den op for mig, så stor tak til dem, siger Jacob Ludvigsen.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Jacob T. Ludvigsen
  • Team Den Blå Avis
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •