Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Martin Jensen tilbage i toppen

Danish
Touringcar
Challenge 

21/05/08 

- på Ring Djursland
Efter en hård premiereweekend i årets Danish Touringcar Championship for to uger siden er Team Den Blå Avis’ Martin Jensen tilbage blandt de absolut bedste. Det viser Albertslund-køreren i weekendens løb på Ring Djursland, der har budt på masser af dramatik. Men trods en podieplads og to gode placeringer i toppen, er Martin Jensen ikke helt tilfreds.
 

- Jeg er lidt frustreret efter denne weekend, hvor helt klart har farten til at være med helt fremme, og både jeg og teamet er i topform. Det virker lidt som om, at vi har hele opskriften på plads, men vi mangler lige at sætte flødeskummet på toppen, siger Martin Jensen.


(Foto: Kim Igel)

BMW-køreren har hele weekenden været blandt de allerhurtigste, kun overgået af de to Chevrolet-kørere Lundgaard og Outzen i kvalifikationen. I søndagens første løb slutter Martin Jensen således på en tredjeplads i et løb, hvor han flere gange var tæt ved at overhale Michael Outzen.

Søndagens andet løb har været en rodet affære for flere af kørerne i toppen af DTC. Martin Jensen får en straf for at ramme konkurrenten Henrik Lundgaard, der til gengæld bagefter rammer Martin Jensen igen med det resultat, at begge ryger af banen og mister en håndfuld placeringer. Martin Jensen slutter dog på en ottendeplads efter at have lavet en række overhalinger.

- Det er lidt som om der hviler en forbandelse over mig, hvor det er de her små ting som i søndagens andet løb, hvor jeg får en straf for noget, som andre ikke bliver straffet for. Det er sådan noget, der bremser os lidt i fremdriften, siger Martin Jensen.


(Foto: Kim Igel)

På baggrund af resultaterne fra første og andet løb starter Martin Jensen som nummer otte i finaleløbet. Til at starte med mister han placeringer og midlertidigt er nede som nummer 11. Allerede på tredje omgang er BMW-køreren dog tilbage på ottendepladsen og kæmper over et par omgange med mærkekollegaen Tom Pedersen. Ham kan Martin Jensen overhale på bagsiden af banen og ligger nu nummer seks i en klynge af biler, der ligger bag Jason Watt. Kort efter rammer Henrik Lundgaard Jason Watt, hvilket Martin Jensen kan udnytte og overhaler Chevrolet-køreren. Med blot et par omgange kan Jensen snuppe fjerdepladsen fra Jason Watt, mens tredjepladsen synes ude for rækkevidde. Men Martin Jensen haler ind på tredjeplacerede Michel Nykjær, selvom trioen i front har fået et stort forspring. I sidste sving inden det ternede flag svinges forsøger Martin Jensen indenom, men misser den sidste podieplacering med 0,029 sekund.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Martin Jensen
  • Team Den Blå Avis
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •