Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Nedtur på Djursland

DTC Cup 
21/05/08 

Det var ikke kun ned af de mange bakker på Ring Djursland, at Kim Lund Johansen kom nedad. Faktisk nåede føreren af feltets lyserøde racerbil kun at køre med i under halvdelen af første kvalifikationsheat, før et knækket forhjulsophæng blev slutningen på anden afdeling af DTC-mesterskabet.
 

Lørdagens træning og tidtagning var ellers forløbet helt fint:
- Planen var, at vi skulle køre en omgangstid under 53 sekunder, og det lykkedes helt fint - så på dén konto er jeg godt tilfreds, fortæller en slukøret Kim, der dog også nåede et besøg i sandkassen for enden af trapperne: Jeg havde fået nye dæk på, og de var koldere end først antaget – så da jeg trådte på bremsen, blokerede forhjulene. Og for at gøre ondt værre, så slukkede motoren også – så jeg var garanteret en tur i sandet.


På vej rundt i depotsvinget.
(Foto: Gripping Media)

Luften var også tyk af forventningens glæde, da feltet kørte ud til første kvalifikationsheat søndag eftermiddag. Men allerede efter få omgange laver Peter Ager en fejl for enden af langsiden, hvor Kim Lund og Kasper Jensen forsøger at gå indenom. Desværre gav Kasper ikke nok plads til Seat'en, hvilket resulterede i et knækket forhjulsophæng:
- Jeg er godt træt af, at mit løb sluttede så tidligt. Under testen i sidste weekend viste vi gode takter, og jeg havde håbet på at kunne vise, hvad jeg og bilen kan præstere. Men Kasper Jensen har nok undervurderet bredden på en Seat Leon - og når ingen anden Seat-kører har et forhjulsophæng liggende, så er det altså svært at få bilen klar til næste heat.


Der var god fart i bilen mens den stadig kørte.
(Foto: Gripping Media)

Men "That's racing", som en anden skaldet racerkører engang har sagt, og så må man se fremad. Næste løb er på Jyllands-Ringen, hvor forhjulstrækkere oftest har det svært. Men den lille - faktisk krympende, hvis man ser på vægten - silkeborgenser tror stadig på, at fremtiden ser lys ud:
- Denne weekend har været træls for at sige det lige ud. Jeg ser frem til at komme til en racerbane, hvor man faktisk har en reel mulighed for med fordel at tage en alternativ linie igennem et sving, siger Kim Lund.

Team Lund Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •