Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Granlund alene på banen for ARTS

DTC Cup 
20/05/08 

Autoforum Racing Team Silkeborg stillede kun op med en af deres Peugeot 407 racere, til Danish Touringcar Championship løbene på Ring Djursland i weekenden, den blev kørt af norske Petter Granlund.
 

Petter Granlund lagde ud med at køre 21. pladsen hjem i den fri træning, hvilket var helt fair med tanke på at det er første gang at Autoforum Racing Team Silkeborg stiller til start i et DTC løb på Ring Djursland med Peugeot 407 raceren, og at det var Petter Granlunds første møde med banen i en DTC racer.
Han kunne i tidtagningen forbedre sin tid med et cirka halvt sekund, og dermed slutte lørdagens program på 20. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndags programmet startede med en warmup, hvor Petter Granlund igen kunne placere sig på 20 pladsen.

Kvalifikationsrace 1 udviklede sig godt for Petter, der kæmpede sig op fra sin startplacering som nummer 20, frem til at slutte løbet på 15. pladsen generelt, samt på 8. pladsen ud af de 15 kørere der deltager i privat cup mesterskabet.

Hele kvalifikationsrace 2 kunne Petter Granlund forsvare sin 15. plads, men måtte samtidig konstatere at han ikke kunne tilkæmpe sig 14. pladsen, selv om han lagde hårdt pres på den i store dele af løbet.
15. pladsen her rakte til igen til en 8. plads blandt privat cup kørerne.


(Foto: Motorsporten.dk)

De to 15. pladser i kvalifikationsløbene, udløste også 15. startplacering til finaleløbet, hvor Petter kunne tilkæmpe sig et par placeringer, med det resultat at han kom i mål som nummer 13 generelt, og i privat cuppen som nummer 7.

"Generelt set gik weekenden fint nok, Petter Granlund leverede en god og stabil indsats, og ligger nu pænt placeret i Privat Cup mesterskabet" - udtalte sportsdirektør Lars Vendelbo efter weekenden på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Samlet hen over weekenden scorede Petter Granlund henholdsvis 6 og 26 til DTC mesterskabet og DTC Privat Cuppen, hvor han nu indtager 20. og 6. pladserne.
Det blev også til yderligere 6 point til Team Mesterskabet, hvor Autoforum Racing Team Silkeborg nu er placeret på 14. pladsen.

De næste løb i DTC mesterskabet køres på Jyllands-Ringen den 7. og 8. juni.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •