Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Fine forretter

24H Series 
21/05/08 

Samtidig med 24H Nürburgring , bliver der kørt en masse andre interessante løb Der i blandt dem det tyske GT mesterskab.
 

ADAC GT Masters hedder det tyske GT mesterskab, der følger de såkaldte GT3-reglement. Bilerne er en smule langsommere end GT1- and GT2-bilerne, der bliver brugt i FIA GT og Le Mans 24 timers løbet.


(Foto: ADAC)

ADAC Procar, det tyske touring car mesterskab svarende til vores egen DTC med såkaldte Super 2000-cars, er også en support klasse til 24 timers løbet.


(Foto: ADAC)

Man kan også se det tyske Formel 3-mesterskab, Mini Cup, Formel Masters, Drifting og historisk race.

Torsdag aften vil alt være klart for den legendariske parade I centrum af Adenau hvor en masse af bilerne, der deltager I 24 timers løbet, kører ned ad hovedgaden.

Findes der en undskyldning for ikke at tage med til Nürburgring for at følge de 24 timer i det grønne helvede, sammen med GRC Racing?


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •