Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En svær weekend for Hoff

Clio Cup - DK 
20/05/08 

Clio CupRené Hoff lagde blødt ud under weekendens Clio Cup løb på Ring Djursland, da han ikke har kørt på den kuperede banen før i en sådan en racer, han var derfor en smule betænkelig inden starten på weekendens arbejde.
 

Den første fri træning viste også at René Hoff var forsigtig fra starten af, han ville ikke risikere noget i den første træning, og han kom hjem med tiden 56,714, hvilket kun var 1,295 sekund langsommere end feltets hurtigste mand.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag gjaldt det kvalifikationen, her var Hoff og hans Renault Sport Clio III trimmet og klar, de forbedrede sig fra formiddags tiden, og kørte nu 56,445, hvilket var 13. hurtigste tid. Ikke en optimal kvalifikation, men som altid tror Hoff på, at det kan blive til noget i løbet.

Søndag formiddag, var Clio Cup feltet klar til at køre race, men desværre måtte Hoff udgå af løbet på 10. omgang, fordi der for enden af den bageste langside blev kørt lidt for tæt, hvilket endte med at Hoff fik et skub og havnede i sandfanget.
En ærgerlig måde at slutte løbet på. Bilen var blevet bulet, men ikke mere end den kunne blive klar til andet løb, der skulle køres senere på dagen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Dagens andet heat kunne næsten kun udvikle sig til noget positiv idet Hoff måtte starte fra 12. pladsen.
Han kæmpede løbet igennem, men endte på 14. pladsen, hvilket betød at der ikke kom point på kontoen denne weekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hoff kæmpede hele weekenden med at få balance i bilen, men det lykkedes ham aldrig at blive helt tilfreds med set-up’et, så denne raceweekend bliver ikke en han vil huske meget længe.

René Hoff har dog ikke mistet modet. Inden sæsonen vidste han godt, at det kunne blive svært i denne klasse, og det viser sig at holde stik.
Dog glæder Hoff sig til at komme tilbage på Jyllandsringen til de to næste løb, og her skal der køre nogle point på kontoen!

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •