Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team Peugeot Køge Sport jagter mesterskabet

207 Spider Cup
DK 

20/05/08 

207 Spider CupDet ville være synd at sige at Team Peugeot Køge Sport Har haft heldet med sig, men i denne weekend på Ring Djursland viste teamets to kørere Mike Mathiesen og Ronny Wechselberger at potentialet er der.
 

"Det er simpelthen den bedste følelse at køre forbi det ternede flag som den første" - konkluderede Ronny efter første heatsejr om lørdagen, som han vandt overlegent, desværre gik det ikke så godt med Teamets anden Spider kører Mike, der havde en utæt køler.


Ronny Wechselberger foran teamkollega Mike Mathiesen.
(Foto: Kim Igel)

Søndagens finaleheat viste sig at tage en helt anden retning hvor Tommy Schrøtter, Ronny og Mike lå i en tæt kamp om de 3 første pladser, det lykkedes Ronny at rykke forbi Tommy 5 omgange før mål, hvorefter Ronny fik problemer og røg tilbage i feltet. Der var dog stadig spænding om førstepladsen idet Mike havde overskud nok til at presse Tommy, som han havde indhentet på den sidste omgang, uden dog at kunne overhale og sluttede på 2. pladsen.

"Vi har stadig chancen for mesterskabet, og det er udelukkende det vi kører for" - fortæller chefmekaniker Jesper Lund der ser frem til næste løb på 8. juni Jyllandsringen.

Team Peugeot Køge Sport
Mark Mathiesen


Læs mere om:
  • Mike Mathiesen
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •