Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Årets første pokal til Hartmann Racing

DTC Cup 
19/05/08 

Weekendens DTC-løb på Ring Djursland udløste sæsonens første pokal til Hartmann Racing. Teamet var på kørerfronten denne gang halveret, da James Thompson havde andre forpligtelser i VM-serien, men Jens Møller leverede stabil og sikker kørsel i et felt, der var så tæt, at bare den mindste fejltagelse ville være dyrebar. Resultatet blev en tredjeplads blandt privatkørerne i finalen, hvor Jens Møller sluttede på en generel niendeplads.
 

”Det er da den bedste weekend indtil videre for mig i år. Tre gange points i det samlede mesterskab. Tre gange points i privatcuppen og så den første pokal til Hartmann Racing,” siger Jens Møller, som havde fået en meget skidt sæsonstart med en motordefekt og en afkørsel 14 dage tidligere på Jyllandsringen.


Jens Møller lader op inden start.
(Foto: Hartmann Racing)

Feltet på Ring Djursland var særdeles tæt. Da tidtagningen var omme, stod Jens Møller noteret for en tid, der blot var otte tiendedele fra pole position. Problemet var blot, at 12 andre kørere havde kørt endnu stærkere, og da Ring Djursland samtidig er forholdsvis smal, var der en hård og ubarmhjertig søndag i vente.

”Resultatet af tidtagningen følger os faktisk resten af weekenden, selv om vi faktisk havde farten til at være i top 6 eller i hvert fald i top 8,” vurderer Jens Møller.

”I alle tre heats lå jeg bag nogle BMW’er og prøvede på at komme forbi den ene eller anden vej, og jeg kørte da også op bag i nogen uden at det var voldsomt, men speeden på langsiden var ikke til, at jeg kunne komme forbi dem.”

Den røde og hvide Honda Accord krydsede målstregen som nummer 13 i første heat, hvor hurtigheden blev understreget af, at Jens Møllers bedste omgang blot lå et halvt sekund fra løbets hurtigste omgang. Andet heat udløste en tiendeplads, mens Hartmann Racing-køreren blev nummer ni i finalen, hvor han samtidig blev noteret for ottendehurtigste omgang.


Jens Møller sikrede Hartmann Racings første pokal i år.
(Foto: Hartmann Racing)

”Ingen buler, tre gennemførte heats. Vi gav alt, hvad vi havde i os, men tidtagningen skal være bedre næste gang. Det er den, der er afgørende for hele weekenden,” konkluderer Jens Møller.

Hartmann Racing er i aktion igen om tre uger. Det sker på Jyllandsringen, hvor tredje afdeling af Danish Touringcar Championship køres, og her stiller man med fuld bemanding med både Jens Møller og James Thompson.

Hartmann Racing


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •