Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Jan Magnussen fortsætter sejrsrækken

ALMS
GT Class 

19/05/08 

American Le Mans SeriesJan Magnussen vandt i sin Corvette C6.R sæsonens tredje sejr i den Amerikanske Le Mans Serie, da han sammen med holdkammerat Johnny O’Connell vandt fjerde afdeling i serien, der blev afviklet i Utah. Sammen har de to nu vundet 3 af sæsonens 4 løb og udbyggede dermed deres føring i mesterskabet.
 

Sejren var Jan Magnussens 17. sejr i den Amerikanske Le Mans Serie, hvor han har vundet løb, hvert eneste år siden seriens begyndelse i 1999.


(Foto: Jan Kaiser)

Holdkammerat Johnny O’Connell havde kvalificeret Corvetten i anden startposition bag søsterbilen med Gavin og Beretta, men ved første pitstop overtog O’Connell føringen, som han sammen med Jan Magnussen holdt til mål. Undervejs satte Jan Magnussen hurtigste omgang. Løbet var den sidste forberedelse for Corvette Racing inden bilerne bliver pakket ned og sendt til Frankrig, til årets vigtigste opgave, 24 timers løbet på Le Mans, der afvikles i weekenden den 14.-15. juni.

”Det her var den bedst tænkelige optakt og forberedelse til Le Mans” sagde Jan Magnussen efter løbet. ”Vi afviklede løbet som en Le Mans test, hvor vi kunne prøve forskellige dæktyper og forskellige opsætninger med lav downforce på bilen, så vi kunne simulere forholdene på Le Mans. Det vigtigste er dog, at der ikke kom en eneste skramme på bilerne, så de kan blive sendt direkte til Le Mans”.

Næste weekend deltager Jan Magnussen i Pontiac GXP.R i Grand-Am mesterskabet på Lime Rock for Banner Racing.

Stillingen i mesterskabet:

1. Jan Magnussen 86
Johnny O'Connell 86
2. Oliver Gavin 78
Olivier Beretta 78

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • Salt Lake City
  • 18/05/08 - Salt Lake City - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS