Pokaler til Bruno

Advan Cup
19/05/08

- på Ring Djursland
For Bruno Rasmussen der til daglig slår sine folder i Tyskland, blev weekendens to løb i Advan Cup mesterskabet på Ring Djursland en yderst givtig affære.

Allerede fra Advan Cup deltagerne kørte på banen første gang lørdag formiddag til deres træning, viste Bruno Rasmussen at han ville være med helt oppe foran denne weekend, han var 3. hurtigste kører.
Hans tider matchede fint de to foranliggende kørere Michael Skipper Pedersen og Kent Iversen, og det skulle da også vise sig at det var netop de to kørere, Bruno skulle komme til at kæmpe med denne weekend.

I tidtagningen, der gjaldt til startopstillingen til det første løb, kom hele 9 kørere ned under minuttet for en omgang på Ring Djursland, blandt dem var Bruno, der endnu en gang sluttede på 3. pladsen - igen bag Skipper og Iversen.
3. pladsen indbragte Bruno 1 point til mesterskabet.

Søndag formiddag linede kørerne op til deres første løb, som for Bruno skulle vise sig at være 13 omgange med kamp om podieplaceringerne, hvor kampen når som helst kunne skifte i både positiv og negativ retning, så tætte var kampene i toppe af Advan Cup feltet.
Da de 13 omgange var slut kom Bruno i mål 0,663 sekund bag vindende Kent Iversen, og han scorede dermed weekendens første podieplads, samt ikke mindst 17 vigtige point til mesterskabet.

Startopstillingen til det andet løb sker ud fra resultatet af det første løb, dog 'vender' man de 8 bedst placerede kørere til at starte i omvendt rækkefølge, hvilket betød at Bruno her skulle starte fra plads 7.
Det er ikke den optimale startplacering til et topresultat, men den viste sig nok at være lidt heldig endda, for da starten gik var der et sammenstød mellem de forreste kørere i første sving. Det styrede Bruno sig nu helt fri af, og kunne på indersiden smutte forbi, og tage føringen af løbet tæt fulgt af Iversen.

Der kom nu igen 13 meget spændende omgange, hvor Bruno på fornemmeste vis forsvarede sin første plads, på trods at hårdt pres bagfra, Iversen var hele tiden lige i bagkofangeren!
Ligesom i det første løb, kæmpede de to nogle meget fair fights, som det denne gang var Bruno der trak dig vindende ud af, hvilket indbragte ham 20 point for 1. pladsen.

Bruno Rasmussen indtager nu 2. pladsen i mesterskabet, med totalt 64 point, 18 point efter Iversen, men med 6 løbsweekender (12 løb) tilbage er mesterskabet stadig helt åbent.

Den 7. og 8. juni skal Bruno på banen igen, når Advan Cup deltagerne kører deres 5. og 6. mesterskabsafdelinger på Jyllands-Ringen.