Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ingen 307 fra TGR

Danish
Touringcar
Challenge 

18/05/08 

Som nok flere har bemærket har teamet ikke sin Peugeot 307 med på Djursland. Et ellers optimistisk team havde set frem til mødet med Djursland med netop deres Peugeot 307 som altid har kørt stærkt netop på denne bane.
 

Afbuddet fra TGR køreren Leon Sørensen kom sen fredag eftermiddag og det var en svær beslutning for køreren der igennem 2 sæsoner havde været fast inventar i teamet.

Leon stopper af personlige grunde og derfor har han trukket sig fuldstændig fra DTC. En skam for han er helt sikkert en kører der kunne komme langt i denne klasse. Vi er selvfølgelig ærgerlige over denne situation vi nu er kommet i, da vi har arbejdet hårdt på bilen og at det så sent ikke er muligt at sende en anden kører i den. Nu må vi ud at finde en anden kører til den og vi er allerede i kontakt med flere der er meget interesseret, udtaler Team chef Gert Koustrup.


Læs mere om:
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her