Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Verdensstjerne i GRC Racing

24H Series 
16/05/08 

- teamets indsats i Nürburgring 24H har fået en gang stjernedrys
GRC Racing stiller til start i en BMW 120 D, der under løbet vil blive serviceret under ledelse af BMW’s satelitteam Schubert Motorsport. GRC Racing og Schubert Motorsport deler endvidere pit-faciliteter og fremstår som ét team.
 

Schubert indsætter sideløbende med deres arbejde for GRC Racing en BMW 320 D, der bliver besat med WTCC-stjernernerne Jörg Müller og Augustus Farfus Jr., BMW-fabrikskøreren Fredrik Ekblom og Schubert Motorsports egen Stian Storlie.


(Foto: Schubert Motorsport)

Schubert Motorsport har stolte traditioner i forbindelse med NürburgRing 24H, og de nuværende biler har klart potentialet til en top 3 placering. Med både BMW Z4, super besat 320D og 2 stk. 120D er Schubert klart teamet med de stærkeste kort på hånden, men spørgsmålet er om det er nok mod Porsche, Aston Martin og Viper Le Mans bilerne.

”Det er super stort, det her”, fortæller Teamchef Jan Kalmar. ”De fire kørere i søsterbilen gør at vi vil få meget fokus under løbet. Vores ambitioner i løbet har hele tiden været pænt store, og det er klart at den nye udvikling har gjort dem mindre – én plads mindre.
Men som altid: To finish first, first you have to finish”.

GRC Racing stiller med Stewart Stjernholm, Jacob Thomsen og Jan Kalmar, og lige nu forhandles der med flere emner til den sidste plads.

GRC Racing
Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •