Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Stærk kørerbesætning

207 Spider Cup
DK 

09/05/08 

207 Spider Cup- for Team Den Blå Avis i Spider Cup
Martin Jensen og Ronnie Bremer samt den regerende VW Polo Cup-mester Jacob Ludvigsen er blandt den stærke kørerbesætning med i alt syv kørere, der søndag stiller til start i SEC, Sportscar Endurance Championship.
 

DTC-kørerne Martin Jensen og Ronnie Bremer danner par med henholdsvis Søren Zylauv og Mik Kerchlango i to af Team Den Blå Avis’ Renault Spider. Den tredje bil deles mellem teamejer Karsten Ree, Frank Ludvigsen og Jacob Ludvigsen.


(Foto: Kim Igel)

Tre af kørerne, Zylauv, Kerchlango og Ludvigsen, var alle for første gang i aktion i de åbne sportsvogne på FDM Jyllandsringen. Da var det i to sprintløb over hver tolv omgange. Men nu venter der en ny og endnu større udfordring for kørerne.

Søndag danner Ring Djursland rammerne for Danmarkspremieren i SEC, en løbsserie med firetimersløb, der samtidig er en tællende afdeling til Peugeot Spider Cup.

Forskellen mellem sprintløbene og SEC er, at to til tre kørere skal deles om en bil, ligesom der skal afvikles to obligatoriske pitstop med kørerskifte og optankning.

I løbet på søndag skal Zylauv og Ludvigsen forsvare og gerne forbedre deres delte femteplads i Peugeot Spider Cup.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Martin Jensen
  • Ronnie Bremer
  • Team Den Blå Avis
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •