Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super 2000 Thailand

Så gik starten til Supercar Thailand Serien.

Super 2000
Thailand 

15/05/08 

Sæson 2008 er igang
Første og andet løb i Supercar Thailand Serien blev kørt i weekenden tæt på grænsen til Cambodia. Det blev nogle gode løb med mange deltagere (136 totalt fordelt på 6 klasser) og her iblandt var også deltagelse af de to danske kørere der er bosat i Thailand - Jack Lemvard og Thomas Raldorf.
 

Der blev kørt fair det meste af tiden men MEGET hårdt, og der blev da også delt en del gule kort ud i løbet af weekenden.

Første løb om lørdagen gik godt for Jack Lemvard, hvor han startede fra pole, efter at have sat en ny banerekord under tidtagningen på 1.00.657 sekunder.
Thomas Raldorf havde store problemer med sit setup, og kørte langsommere på sine nye dæk end han gjorde på sine brugte og næsten helt udslidte dæk, men kørte sig dog stadig ind på en 7. plads i tidtagningen.


(Foto: Italkart)

Jack tog starten og kiggede aldrig tilbage, og vandt første løb med en stor margin. Thomas fik motor problemer på første omgang, og faldt tilbage på en 29. plads da motoren pludselig ikke ville mere. Efter febrilske forsøg på at starte motoren igen lykkedes det, men han var nu ½ omgang efter de førende i løbet.

Der var stadig problemer med motoren, da den hele tiden satte ud, når omdrejningerne kom over 6000. Thomas fortsatte sin kørsel i et forsøg på at redde så mange point ind som muligt, da en del konkurrenter udgik. Thomas fik presset sig forbi en del konkurrenter og det lykkedes ham at komme tilbage til en 10. plads, hvor han sluttede sit første løb, med at tage et enkelt point.


(Foto: Italkart)

Andet løb, gik ikke så godt for Jack Lemvard da han fik en dårlig start og faldt tilbage på en 3. plads, og her måtte han kæmpe med 2 A-klasse kørere der lå foran ham. Det gik hårdt for sig, og der blev skiftet en del maling, men der var hele tiden tale om hvorvidt de kun gik lige til stregen og om hvorvidt der skulle deles advarsler ud.
Jack gik så efter et hul som desværre blev lukket med det resultat at nummer 2 røg af banen, Jack var hurtigt oppe bag ved nummer 1, og pressede nu hårdt på, men fik samtidigt en advarsel for sit første sammenstød. For enden af langsiden blev det igen til et lille komsammen hvor nummer 1 efterfølgende røg rundt, men kom dog igang igen ligesom nummer 2 også gjorde første gang. Jack fik nu et sort flag og ingen point.


(Foto: Italkart)

Thomas havde igen en lidt dårlig start, men havde heldigvis fundet problemet med motoren og fik kørt sig frem til en 4. plads i løbet og en 2. plads i sin klasse.

Thomas ligger nu nummer 2 i mesterskabet efter de 2 første løb, med Jack på 3. pladsen kun 1 point efter Thomas.


(Foto: Italkart)

Italkart (Thailand) Co., Ltd.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •