Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Frydkjær på vej til Eurospeedway Lausitz

Polo Cup - DE 
16/05/08 

Efter at Kennie Frydkjær Jensen's sæson i den grad blev kick-startet med tre afdelinger af ADAC Volkswagen Polo Cup på to-på-hinanden-følgende week end'er i april måned på hhv. Hockenheim og Oschersleben, er turen nu kommet til Eurospeedway Lausitz, der i den kommende week end lægger asfalt til 4. og 5. afdeling af serien.
 

Eurospeedway Lausitz er beliggende ved Dresden i det tidligere Østtyskland og er speciel i forhold til andre baner, da den er bygget op som en 'oval-bane' med en traditionel racerbane på inderkredsen. Banerne kan kombineres til 10 - 12 forskellige lay out's, afhængig af klasserne, der skal køres på banen. I den kommende week end benyttes den 3,4 km. lange 'Grand Prix Track - Short Version'.

Som for de fleste andre deltagere i Polo Cup-feltet, kender Kennie kun banen fra sin PlayStation, men han glæder sig til at lære den at kende:
"Det er svært ikke at lade sig imponere over forholdene i Tyskland sammenlignet med de danske forhold" siger han og fortsætter: "Men, dybest set bør det jo ikke gøre nogen forskel, hvor banen ligger - når alt kommer til alt, er det bare sort asfalt der skal køres race på!"

Efter at have opnået hhv. en 13., en 15. og en 17. plads i de tre første afdelinger, er Kennie ekstra opsat på at slutte lidt kængere fremms i feltet.
"Jeg syntes nok jeg kom lidt hovedkulds i gang med sæsonen, men jeg ved, at jeg kan performe bedre, end jeg gjort indtil nu" slutter Kennie.

Weekend'en afvikles med træning fredag eftermiddag, 2 x tidtagning lørdag formiddag, 1. løb lørdag eftermiddag og 2. løb søndag formiddag.
Løbene kan følges live på Premier Sport eller som sammendrag søndag aften på Deutsche Sport Fernsehen / DSF.

Vitesse Racing
KRJ


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Lausitzring
  • 18/05/08 - Lausitzring - Polo Cup - DE
  •