Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hartmann Racing koncentrerer indsatsen om en bil

DTC Cup 
16/05/08 

- på Ring Djursland
Efter den flotte start på årets DTC-sæson, hvor Hartmann Racing opnåede sit hidtil bedste resultat på Jyllandsringen, er fokus nu vendt mod Ring Djursland og samtidig indstillet på en enkelt af teamets kørere.
 

James Thompson er i denne weekend forpligtet til at deltage i årets første europæiske VM-afdeling i Spanien, og derfor bliver Jens Møller ene mand om at kæmpe for de rød-hvide farver på Ring Djursland.

”Jeg er rimelig fortrøstningsfuld inden weekenden, for jeg har en god fornemmelse i maven, og så gælder det bare om at koncentrere sig om at lave et godt resultat,” siger Jens Møller om årets anden DTC-afdeling. Den første blev ikke nogen succes for ham. En ødelagt motor og en afkørsel betød, at han ikke kom på scoringstavlen. Men det er han overbevist om, at han kommer i weekenden.


(Foto: Hartmann Racing)

”Min målsætning om at placere mig i top 10 i tidtagning og så forhåbentlig kunne lave tre top 10-resultater er intakt,” siger Jens Møller. ”James og Jan Magnussen mangler begge i feltet denne gang, og der er også et par kørere, som rykker tilbage i startopstillingen på grund af straffe, og den situation skal vi forsøge at udnytte. Det gælder også om at holde hovedet koldt og få nogle resultater på kontoen. Banen er jo svær at overhale på, så mon ikke man kan få et godt resultat med en god kvalifikation?”

Hartmann Racing forberedte sig til det kommende løb ved i lørdags at teste på Ring Djursland, men det blev en test med diverse småproblemer, der imidlertid forkortede køretiden. En række elektriske fejl gjorde, at det først var i den fjerde af fire træninger, at den rød-hvide Honda Accord kørte fejlfrit.

”Men der er aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, for de problemer, vi havde i lørdags, undgår vi på næste lørdag, for der ville træningen og tidtagningen ellers være helt spildt,” slår Jens Møller fast.

Hartmann Racing


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      D4 Enterprise Solutions