Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen på toppen

International
Formula Master 

15/05/08 

- før det går løs i Valencia
Kasper Andersen satte hurtigste omgangstid ved onsdagens afsluttende test i Valencia. Han gav dermed sig selv og teamet den bedste optakt til sæsonens første løb i den kommende weekend.
 

Kasper Andersen og Trident Racing sluttede onsdagens træningen af med at sætte hurtigste omgangstid foran den tidligere GP2 kører Michael Ammermuller, da 30 Formula Masters kørere testede den 4 km lange motorbane ved Valencia i Spanien. Banen, der også lægger asfalt til sæsonpremieren i Formula Masters lørdag og søndag.

– Jeg befinder mig godt på banen, og jeg har en god rytme og et godt overblik i øjeblikket, og det er en rigtig god fornemmelse, siger Kasper Andersen, der efter en knap så vellykket træninger på Magny Cours i Frankrig nu har fundet setup’et til sin Formula Masters.


(Foto: KA Racing)

Kasper Andersen har kun gode minder fra banen i Spanien, hvor han sidste år indledte sæsonen med en sejr og en femte plads, men han tøver dog med at udråbe sig selv til favorit i den kommende weekend.

– Selvom Team Trident Racing har stor erfaring fra GP2, så er det første gang at teamet kører med i Formula Masters. Derfor skal vi lige bruge et par løb til at komme helt på plads, siger Kasper Andersen fra Valencia og understreger, at serien er i år er meget stærkere besat end sidste år.

– Det vigtigste er, at jeg får point i de første løb, siger han inden det går løs med fredagens korte tests og tidtagning kl. 17.00.

Første afdeling af Formula Masters i Valencia afvikles lørdag kl. 12.30 og anden afdeling søndag kl. 14.25. De to løb transmitteres live af Eurosport, og der er live streaming på: www.formulamaster.net, www.fiawtcc.com og www.eurosport.com.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Trident Racing
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 18/05/08 - Valencia - Ricardo Tormo - International Formula Master
  •