Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Hidtil største felt i MC-Basen Super Challenge

Super
Challenge 

16/05/08 

MC-Basen Super ChallengeDet tohjulede felt ved Djurslands Banks DTC Weekend tæller 28 kørere
MC-Basen Super Challenge sætter i den kommende weekend rekord på Ring Djursland. Siden 2003 har en klasse med Danmarks bedste Road Racing-kørere indgået som fast klasse i supportprogrammet omkring Danish Touringcar Championship, men det er første gang, at feltet til en løbsweekend når op på hele 28 kørere.
 

I årets MC-Basen Super Challenge er der 22 faste kørere, der deltager i hele serien, men herudover har enkelte kørere mulighed for at stille op i enkelte løb på såkaldte wild cards, og den mulighed er der intet mindre end seks mand, der har valgt at gøre brug af til Djurslands Banks DTC Weekend.

Flere af weekendens wild card-kørere er dog gamle kendinge af klassen, da de tidligere har været faste deltagere. Det gælder eksempelvis den lokale kører Erik Thomsen, Grenaa, der tilbage i 2006 kørte en hel sæson i klassen, ligesom Ole Madsen, Ringsted, også var med, da løbsserien havde sin debut som Den Blå Avis MC600 Challenge i 2003.

Frans Thor Jakobsen, Ikast, Brian Glad, Rønde, og Jacob Filtenborg, Allingåbro, har også tidligere været med i klassen på wild cards, hvorimod Simon Øland, Munkebro, i år har fungeret som teamchef hos Team World Wide Workers, men nu også selv prøver kræfter med klassen.

En anden debutant i weekenden i MC-Basen Super Challenge bliver Hugo Eskildsen, Skive. Han er tilmeldt hele løbsserien, men blev ikke klar til første afdeling for små to uger siden.

Fonden Ring Djursland Motorsport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Super Challenge - DM
  •