Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

90% gennemført er bare ikke nok

Danish Endurance
Championship 

15/05/08 

DEC - Danish Endurance ChampionshipPerfection Racings deltagelse i DEC på Ring Djursland
Det måtte Perfection Racing's DEC-hold sande, da der i lørdags blev kørt årets første afdeling af Danish Endurance Championship på Ring Djursland. Kurt Thiim stillede til start med Michael og Claus Klostermann i sidstnævntes BMW M3 GTR, der også bruges i Bel-Ray SSC Challenge.
 

Det så lovende ud allerede da formiddagens tidtagning blev kørt. Kun Rene Rasmussens Ferrari 360 og Drive4Fun's Porsche 996 var hurtigere på den kuperede bane, men en voldsom afkørsel satte en stopper for Porschens videre kørsel.


(Foto: Gripping Media)

De positive indikationer fortsatte da også da løbet begyndte klokken 13. Ferrarien trak godt nok fra den hvide BMW, men efter et par uforudsete pitstops var den degraderet til en placering længere nede i feltet. Den eneste bil, der gav reel modstand, var Danagro Racing's Renault Clio, som kørte med stabile omgangstider. Den blev imidlertid hentet og overhalet, men selv ikke det største forspring er nok, når bilen pludselig holder stille i pitten.

- Jeg kom i bilen til et sidste stint omkring 45 minutter før løbet sluttede. Efter nogle omgange, satte bilen ud en gang imellem, men så holdt det op igen, husker Kurt Thiim. Efter at have kørt et par omgange mere, valgte han at køre i pit for ikke at ødelægge bilen. Det viste sig her, at fejlen ikke var til at finde - og hvad værre var, så ville bilen ikke starte igen med kun 24 minutter til det ternede flag. Mekanikerne arbejdede hårdt på at finde fejlen, men lige meget, hvad der blev prøvet, var det ikke til at få gang i motoren.


(Foto: Gripping Media)

- Det er en utroligt kedelig måde at udgå på - og så fra en førsteplads i klassen, hvor vi faktisk havde en chance for at hente de generelt førende, fortæller Michael Klostermann, der var den første kører i bilen. "Men man kan vel sige, at det er bedre at udgå fra en 1. plads, end at gennemføre på sidstepladsen..."

Der har igen været travlt på racerværkstedet, hvor chefmekaniker Thomas Nielsen skulle finde og udbedre fejlen inden Claus Klostermann igen skal bruge bilen i den kommende weekend på samme bane, denne gang som deltager i Bel-Ray SSC Challenge. Men der er som altid 100% tillid til folkene på værkstedet:

- Det er jo ærgerligt, at et dumt stik til to kroner har kostet os en masse points i et så kort mesterskab, men det er en stor trøst at have så dygtige folk bag sig, når tingene ikke går som forventet.

Perfection Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Michael Klostermann
  • Perfection Racing
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •      D4 Enterprise Solutions