Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bernie: Ikke mere F1 på Magny Cours

Formel 1 
14/05/08 

I år bliver sidste gang Formel 1 feltet kører på Magny Cours banen, kontrakten udløber efter dette års Grand Prix og Bernie Ecclestone vil ikke forlænge den.
 

Bernie Ecclestone vil i stedet, i samarbejde med det franske sportsministerium arbejde på at få et Formel 1 løb enten i Paris’ gader eller lige uden for Paris.

Der bliver derfor sandsynligvis ikke afholdt et Formel 1 løb i Frankrig i 2009, med mindre der skulle komme en god mulighed på en anden bane end Magny Cours banen.

”Jeg vil meget gerne se et Formel 1 løb i gaderne i Paris’ centrum i 2010 og det er det jeg blandt andet har arbejdet med den franske Premierminister om”, siger Bernie Ecclestone.

Magny Cours har i de seneste par år haft svært ved at tiltrække tilskuer til Formel 1 løbet, og løbene har ikke været de mest spændende på Formel 1 kalenderen.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Magny-Cours
  •