Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Så kører det igen for Peter Vesti

Special Saloon 
15/05/08 

Efter en god del tekniske besværligheder i årets første løbsweekend, er Peter Vesti igen klar med det gule lyn.
 

Ved åbningsløbet på Jyllandsringen gik det for så vidt rigtig godt for Peter Vesti, hvis ikke det var for teknikken. Gearkassen og en defekt pakdåse gjorde livet surt for Peter Vesti og hans mekanikere.


Godt ser den ud - Peter Vestis Toyota Supra...
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste afdeling køres i den kommende weekend på Special Saloon Cars "hjemmebane" Ring Djursland, og her er Toyota Supra'en klar igen. Peter Vesti har skiftet den defekte pakdåse og ligeledes er en tandrem udskiftet. I den kommende weekend vil Peter Vesti køre med standard-gearkassen i bilen, da gearingen her passer meget bedre til Ring Djursland.

Peter Vesti går også og venter på at posten skal komme med en pakke indeholdende en ny turbo. Denne turbo er specielt beregnet til E85 brændstof - eller biomethanol. Det giver flere hestekræfter, men har den ulempe at der skal bruges mere brændstof. Peter Vesti regner dog med at ydelsen modsvarer den ekstra omkostning.


og nu kører den igen mod topplaceringerne
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Vesti glæder sig til weekenden af flere grunde. Det bliver første gang at Toyota Supra'en skal "luftes" på Ring Djursland, og så er der også det faktum at bilen har baghjulstræk, noget som Peter Vesti er vokset op med og som han har stor erfaring med fra tidligere. Alt i alt ser det rigtig godt ud for Peter Vesti, som håber på noget rigtig godt race i Special Saloon Car klassen - og selvfølgeligt et topplacering som resultat.

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Special Saloon
  •