Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar Racing uheldig i Tåstrup

Rally Sprint 
16/05/08 

Escobar Racing fra Køge havde ikke heldet med sig ved 2 afd. af Yokohama Mesterskabet, der blev kørt i Tåstrup 2. pinsedag. Teamet havde ellers en klassesejr med sig i bagagen fra 1. afd. og netop derfor var forventninger til at køre endnu en topplacering hjem meget store.
 

76 hold var tilmeldt til løbet der bød på i alt 40 km. hastighedsprøver.

Allerede i 1. heat viste tiden at en placering imellem de bedste bestemt var inden for rækkevidde. En 4. plads generelt, måtte siges at være flot, når man tænker på hvor mange hurtige biler der var til start. Det betød samtidigt også en 3. plads i klassen for biler op til 1600 ccm. Her måtte teamet dog sande, at både Martin Johansen i sin lynhurtige Suzuki Swift Super1600 og Bjørn Wulff i Peugeot 106 maxi også var taget til Tåstrup for at vinde. Begge to viste superflot kørsel og havde en meget intenst fejt hele dagen, hvor de kørte på næsten identiske tider.


(Foto: Escobar Racing)

For Escobar racing blev 3 heat desværre også det sidste. Teamejer Lars Kragh fortæller:

Starten på 3. heat gik ellers super godt, og vi havde virkelig fundet den rigtige opsætning til bilen. Men på sidste omgang begyndte bilen at sætte ud og blev lige pludselig meget varm. Vi valgte derfor at køre direkte til service for at tjekke maskineriet. Her måtte vi konstatere at toppakningen var gået og løbet derfor var slut for vores vedkommen.

Vi må nu bare hjem på værkstedet og se at få motoren ud og få sendt den til renovering. Vi er bestemt ikke slået ud på grund af det her og vi skal nok have bilen nok klar igen til næste løb, slutter Lars Kragh.

Løbet blev ikke helt uventet vundet af Preben Andersen og Jesper Borgen fra Bornholm i Deres meget potente og altid publikumsvenlige BMW M3. Escobar racing ønsker dem tillykke med det flotte resultat.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Høje Taastrup
  • 12/05/08 - Høje Taastrup - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: