Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Hoff vil kæmpe på Ring Djursland

Clio Cup - DK 
14/05/08 

Clio CupDen kommende weekend kommer René Hoff til Ring Djursland sammen med AD-Racing. Her skal han for første gang køre på banen i en Clio Cup racer, og derfor er forventningerne moderate.
 

René Hoff har tidligere kørt på Ring Djursland, men det var mens han kørte Advan Cup, og nu gælder det altså en Clio Cup racer.
Han er dog moderat optimist, selvom han aldrig har kørt på banen i en Clio Cup racer, på den anden side skal man ikke give op på forhånd, siger han.

Teamet tror at de tekniske udfordringer fra årets første løb er ryddet af vejen, og AD-Racing kommer til Ring Djursland med en top trimmet bil, så udgangspunktet for et godt resultat er til stede.


(Foto: Motorsporten.dk)

Vejrudsigten for denne race weekend fortæller, at der kommer regnbyger både lørdag og søndag, med temperaturer på imellem 12 og 15 grader.

Ikke det bedste vejr for en Clio Cup racer, på den anden side er bilerne og banen jo ens for alle - slutter René Hoff.

Her er Renault Clio Cup tidsplanen for Ring Djursland:

Lørdag den 3. maj 2008:
09:55 Træning
13:55 Tidtagning

Søndag den 4. maj 2008:
11:50 Løb 1
16:05 Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •