Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Streetfire Racing sammen med 3T Textil Tryk

Rally 
14/05/08 

Streetfire Racing kunne i løbet af foråret byde velkommen til endnu en ny sponsor, nemlig 3T Textil Tryk, der skal stå for beklædning til hele racerteamet og dens bagland.
 

3T Textil Tryk er en seriøs samarbejdspartner når det drejer sig om profilbeklædning, klubtøj, sportstøj og reklamegaver dekoreret med logo efter ønske.
Målet er kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sætter er ære i altid at overholde indgåede aftaler og leveringer samt gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af det givne projekt.
Streetfire racing vil i løbet af året blive beklædt med flere forskellige slags tøj, som man vil bruge teamet til at teste for sig.


(Foto: Michael Iversen)

Indehaver Lars Tordrup:
Vi har brugt en del at vores reklame budget, på at støtte flere forskellige former for sport. Vi er nu også trådt ind i motorsporten med vores samarbejde med Streetfire Racing, som for os er noget meget innovativt i dansk motorsport. Teamets tilgang til den sport de dyrker er yderst professionel, og vi glæder os til at følge dem fremover. Vi vil samtidigt bruge teamet til at teste nye produkter for os, så vi ved hvad vi tilbyder vores kunder.

Teamchef Peter Ackermann: Hele teamet bag Streetfire Racing glæder sig over at vi har fået denne aftale i stand. Det kan virke som en sekundær ting med beklædning, men hvis man vil fremstå som et seriøst team og det vil vi i Streetfire Racing, er beklædningsprofilen vigtig og for at gøre det kræver det en vis investering.
Den slipper vi for som nystartet, og 3T Textil Tryk har vist os meget stor velvilje i deres støtte til teamet.
Vi er rigtig glade for at byde 3T Textil Tryk velkommen i sponsorgruppen.
Du kan læse mere om 3T Textil Tryk på www.49220603.dk

Peter Ackermann
Teamchef


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS