Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar Endurance Championship

Op og nedture for Team Peugeot Køge Sport

Sportscar Endurance
Championship 

13/05/08 

Når ting ser lyse ud ender de ikke altid sådan, det er en af de ting Team Peugeot Køge Sport har lært i denne weekend til 4-timers løbet på Ring Djursland søndag den. 11. maj, hvor der var indsat 2 biler med Mike Mathiesen/Jesper Wulff og Ronny Wechselberger/Robert Schlünssen som kørere.
 

Til søndagens tidtagning var Team Peugeot Køges biler i topform hvor Mike Mathiesen/ Jesper Wulff satte tiden med 2 tiende dele ned til Ronny Wechselberger/Robert Schlünssen som dermed tog andenpladsen og der var hermed lagt op til et brag af et løb for teamet.


mens ww-racing var i front.
(Foto: Sportone)

Det var her den første gang Jesper satte sig ned i Spideren.
”Det er en af de mest underholdene racerbiler jeg til dags dato har kørt i, den er en blanding af en DTC racer og en formelbil” - fortæller en meget begejstret Jesper Wulff. Som tidligere og vundet en del internationale løb i blandt andet Formel Renault 2000.

Søndag eftermiddag gik det løs og det så rigtig godt ud for timet som efter 2½ time førte løbet med begge biler og hele 3 omgange men så skete det der ikke måtte ske, Mike og Jespers bil smed remmen til generatoren og uden strøm kan bilens elektroniske gear ikke virke og Jesper måtte trække ind til siden og vente på hjælp.


mens ww-racing var i front.
(Foto: Sportone)

Det er dog sådan at man under løbet må blive trukket ind i pitten en gang og derefter fortsætte løbet, det kostede dog 20 minutter og dermed var de 20 omgange efter de førende. ”Det er simpelthen så super ærgerligt at dette sker når man ligger i spidsen” Fortæller en irriteret Mike Mathiesen.

Teamet havde dog lidt håb tilbage da de nye førende var teamets anden bil, med Ronny og Robert, de fik sat et rigtig godt momentum og trak længere og længere fra konkurrenterne.
Men da der var 5 omgange tilbage begyndte spideren at sætte ud ovre på den korte langside og Robert nåede lige nøjagtig at få trillet bilen ind i tankområdet. Efter tankningen skyndte de sig ud på banen igen, men en af konkurrenterne var kørt forbi og tog det ternede flag kun 13 sekunder foran Ronny/Roberts bil.
Dermed blev teamets biler 2’er og 8’er, men hvis man kigger på statistikken ville Mike og Jesper have vundet racet med 10 omgange hvis deres kilerem ikke var sprunget.

Alligevel ser teamet med lidt lys på det hele:
”Vi har vist vi har speeden her og på Jyllandsringen, næste gang håber vi også at heldet med os” - fortæller chef mekanikker Jesper Lund.

Team Peugeot Køge Sport
Mark Mathiesen


Læs alt om Peugeot Spider Cup.
Læs mere om:
  • Jesper Wulff Laursen
  • Mike Mathiesen
  • Team Peugeot Køge Sport
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •