Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SR1 Challenge

Tak til DMKA og Ring Djursland

SR1 Challenge 
13/05/08 

Holdet bag Aquila Racing Cars vil hermed takke DMKA og Ring Djursland for den gode behandling og imødekommenhed vi fik ved vores noget hektiske og ”beskårne” debut med Aquila SR1 Challenge her i Pinsen.
 

Vi beklager, at der ikke var flere SR1 meldt til, men vi har også forståelse for dem, der valgte ikke at komme, selvom de måske netop dermed også gik glip af en perfekt testmulighed (god tid og meget varmt vejr).


(Foto: Motorsporten.dk)

Både I og vi har brug for så stor en deltagelse som muligt, så det skulle vi jo gerne have lavet om på til næste gang vi kan stille op på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nok var vi ikke mange denne første gang, men vi havde da både royal og udenlandsk deltagelse, og dem der mødte op var yderst tilfredse med arrangementet – den altid gode stemning på Ring Djursland, selv det gode, varme vejr havde I jo fået arrangeret – og banen er, som altid, en fornøjelse og en udfordring!


(Foto: Motorsporten.dk)

Vi ser frem til fortsat godt samarbejde fremover!

Aquila Racing Cars
Anders W. Bonde


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - SR1 Challenge
  •