Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Noget at leve op til

Advan Cup 
14/05/08 
Yokohama

- på Ring Djursland
Lars Højris Nielsen fik en flot debut hos Autoforum Racing Team Silkeborg, hvor han den første weekend han kørte for dem i Advan Cuppen satte hurtigste tid i træningen, men den kommende weekend får han noget at leve op til.
 

Advan Cup klassen gæster den kommende weekend Ring Djursland, en bane hvor teamet har stolte traditioner, med mange sejre samt en tidligere banerekord i Gruppe N sammenhæng sat af teamkoordinator Klaus Verner i 2003 - en rekord der holdt i over 2 år.
Lars Højris Nielsen kører i år i den Peugeot 307 EPO II racer der i sin tid blev bygget til David Falch, en bil der tidligere har kørt mange podieplaceringer hjem, også på Ring Djursland.
Derfor lægger sportsdirektør Lars Vendelbo et både sportsligt og humoristisk pres på teamets nye kører.


Lars Højris Nielsen var hurtig i træningen på Jyllands-Ringen!
(Foto: Motorsporten.dk)

For at imødegå teamets forventninger havde Højris tilmeldt sig sidste weekends 4-timers DEC løb på banen, hvor han skulle køre sammen med Peter Olsen i en tilsvarende bil, men mekaniske problemer gjorde at det kun blev til en halv snes omgange på banen.

"Jeg syntes selv jeg viste gode takter ved Åbningsløbet, så der er bestemt noget at bygge videre på, og da jeg også syntes at Ring Djursland er en sjov bane at køre på, så burde det være muligt med top 5 pladser i såvel tidtagning som løb" - udtaler Lars Højris Nielsen - "det skal i hvert tilfælde nok blive spændende!"


Lars Højris Nielsen er klar til at tage udfordringerne op på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er dog ikke kun Højris der har noget at bygge videre på, teamet har også bygget videre på Peugeot raceren, forstået på den måde, at den har fået renoveret hele undervognen, noget som Højris døjede med ved Åbningsløbet.
Det viste sig at den nye undervogn de havde monteret op til sæsonstarten ikke var så god som forventet, derfor er den nu blevet skiftet, så optimismen hos både kører og team er nu helt i top.

Advan Cup tidsplan på Ring Djursland:

Lørdag den 17. maj:
10:35 Træning
14:35 Tidtagning

Søndag den 18. maj:
09:30 Første løb
12:05 Andet løb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 • Ring Djursland
 • 18/05/08 - Ring Djursland - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her