Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Christoffer Nygaards weekend på Ring Djursland

Danish Endurance
Championship 

13/05/08 

DEC - Danish Endurance ChampionshipFørst kanon godt, så forfærdeligt, så fantastisk - og til slut bittert
Det var op, ned, op og rigtig meget ned for Christoffer Nygaard, da han sæson-debuterede i Danish Endurance Championship lørdag.
 

Først kørte Christoffer Nygaard og makkeren Maxi Werndll hurtigst af alle i kvalifikationen, men den kraftige Porsche blev ikke bremset tilstrækkeligt ned. En langsommere konkurrent under gult flag blev derfor overhalet. En fejl som prompte blev straffet og som resulterede i, at startplaceringen derfor skiftede fra nummer 1 til nummer 40.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men på blot 22 minutter af det to timer lange løb lykkedes det for Christoffer Nygaard at køre Porschen frem til andenpladsen.

Dette var dog en stakket frist, for efter 35 minutter voldte Porschens kraftige motor så store problemer, at Christoffer Nygaard og Maxi Werndll nødtvungent måtte udgå.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Det er utrolig ærgerligt, for vi havde virkelig fart i bilen. Men sådan er motorløb,” konstaterer Christoffer Nygaard.

Han og mekanikerne fra Fischer Teamet har nu en reparationsopgave, så Porschen bliver klar til den 14. og 15. juni, hvor der køres Porsche Sports Cup på Oschersleben.

Selv har Christoffer Nygaard dog allerede den kommende weekend en udfordring, når han kører næste runde af SEAT Cup på Eurospeedway Lausitz.


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Ring Djursland
  • 10/05/08 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •