Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

ARTS drager mod Djursland

DTC Cup 
14/05/08 

Når Danish Touringcar Championship (DTC) deltagerne den kommende weekend stiller til start på Ring Djursland, er det selvfølgelig med Autoforum Racing Team Silkeborg med på startlinien, med kørerne Petter Granlund og Ronni Jensen.
 

Begge kørere erklærede sig tilfredse med bilerne efter 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen, og da de nu er blevet gået efter hjemme på værkstedet, hvor der specielt er blevet arbejdet en del med fortøjet på Petter Granlunds racer, bør de vel kun kunne blive endnu mere tilfredse med Peugeot 407 racerne den kommende weekend.

For begge kørernes vedkomne er det første gang de skal køre en DTC bil på Ring Djursland, en bane der i sig selv er en stor udfordring, for Ronni Jensen er det første gang han skal køre på banen i en standartvogn, tilgengæld har han kørt en anden plads hjem på banen i en Formel 1800 racer.


Petter Granlund.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sportsdirektør Lars Vendelbo ser fortrøstningsfuldt frem til weekenden, selv om der bliver tale om debut kørsel på den kuperede og krævende bane:
"Bilerne er helt klar igen, de er gået igennem fra for til agter, så nu håber vi på det bedste. Vi skulle gerne kunne gøre os gældende i privat cuppen, og gerne slutte inden for top fem i den klasse."

Teamets norske kører Petter Granlund har tidligere kørt Renault Clio Cup løb på Ring Djursland, og han giver banen disse ord med på vejen:
"Jeg har ikke så meget erfaring med Ring Djursland, men jeg kan godt lide banen, der har nogle dejlige tekniske punkter, så jeg glæder mig til weekenden."


Ronni Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

DTC kørernes tidsplan på Ring Djursland

Lørdag den 17. maj:
12:30 Træning
15:50 Tidtagning 1
16:15 Tidtagning 2

Søndag den 18. maj.
11:15 Opvarmning
12:30 Kvalifikationsløb 1
14:35 Kvalifikationsløb 2
15:35 Finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Ronni Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •