Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Jesper Sylvest: ”Jeg har en god fornemmelse”

DTC Cup 
14/05/08 

I den kommende weekend vender Jesper Sylvest tilbage til den bane, hvor han i sin tid blev noteret for sin første sejr nogensinde i Danish Touringcar Championship. Det er Ring Djursland, der ligesom Jesper Sylvest også er tilbage i årets serie, og forleden stiftede de to atter bekendtskab med hinanden.
 

”I grove træk er banen jo, som den plejer at være, og jeg havde også en god fornemmelse, da vi testede på den i lørdags. Jeg kan godt lide banen, og mit indtryk er ikke blevet dårligere af, at jeg nu har kørt på den med min nye BMW,” siger Jesper Sylvest. ”Selv om det snart er to år siden, at vi sidst har kørt på den, så synes jeg, at jeg kan huske det, som var det i går, og at det ikke var ret lang tid siden, at jeg havde kørt på den.”

Under testen i lørdags oplevede Jesper Sylvest støt og roligt fremskridt i sine omgangstider på banen, men der var også lidt tekniske problemer undervejs. Bremsetrykket drillede og en kardanaksel gik i stykker, men nu havde Poulsen Motorsports mekanikere også haft travlt med at gøre bilen klar efter mødet med betonmuren på Jyllandsringen ved årets første DTC-løb.

”Jeg synes, at det er helt okay med de tider, som vi opnåede, og jeg føler selv, at jeg har meget mere at give af,” siger Jesper Sylvest.


Jesper Sylvest har forberedt sig med test på Ring Djursland.
(Foto: Sylvest Motorsport)

I weekenden bliver det så alvor. Lørdag middag skal han på banen sammen med 25 konkurrenter til en fri træning, og sidst på eftermiddagen køres der to tidtagninger, der skal afgøre startopstillingen til det første af søndagens tre heats.

”Jeg kan gøre det bedre på Ring Djursland, end jeg gjorde på Jyllandsringen,” slår Jesper Sylvest fast.

”Mit mål er blive midt i feltet i tidtagningen og så se, hvad det kan give i privat cuppen. Kan det gå bedre, er det godt, men man skal også være realistisk. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, og jeg føler, jeg står stærkere, fordi jeg har fået lidt mere køretid. Jeg tror, at det bliver bedre denne her gang.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Poulsen Motorsport
  • Sylvest Motorsport
  • Ring Djursland
  • 18/05/08 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •      ASETEK SIMSPORTS